top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT

REGULACIONS LEGALS A LES QUALS S'ACULL AQUEST WEB


Complim amb les lleis següents: La Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS


Identitat del responsable: Associació de Professionals de Pilates de Catalunya (APPC).

NIF/CIF: G42931568

Adreça: C/ Calderón de la Barca, 67 bis planta 3

Correu electrònic: info@appilatesc.org

Activitat: associació sense ànim de lucre dedicada a la regularització del Mètode Pilates.

A efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens envies a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades de “Usuaris/es de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

 

COM HEM OBTINGUT LES TEVES DADES?


Les dades personals que tractem a l'APPC provenen de:

Formulari de contacte.

Formulari dinscripció.

Qualsevol altre formulari en aquesta web.

 

QUINES SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITES LES TEVES DADES?


Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a l'APPC està tractant dades personals que li concerneixen o no. Les persones interessades tenen dret a:

.Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.

.Sol·licitar-ne la rectificació o supressió.

.Sol·licitar la limitació del tractament.

.Oposar-se al tractament.

.Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits .

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas, únicament es conservaran per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

L'APPC deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les vostres dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament .

 

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?


Quan un@ usuari@ es connecta amb aquesta web per exemple per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure's o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable: Associació de Professionals de Pilates de Catalunya (APPC ).

Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per powr.io només com es descriu a l'Avís Legal i a la present Política de Privacitat.

 

A l'APPC hi ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tracte de la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura (formularis):

-Formulari de contacte:  Sol·licitem les dades personals següents: nom, email i telèfon, per respondre als requeriments dels usuaris de powr.io Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes , queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T'informem que les dades que facilites estaran ubicades als servidors de Wix.com (proveïdor de hosting d'APPC) dins de la UE.

-Formulari de venda: l'usuari@ disposa de diferents formularis de compra subjectes a les condicions de contractació especificades a les nostres condicions de contractació particulars per a cada producte o servei on se't requeriran dades de contacte i de pagament. Sol·licitem les dades personals següents: nom, cognom, CIF/NIF, email, adreça, dades de facturació. T'informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Wix.com.(proveïdor de hosting d'APPC) dins de la UE.

-Formulari d'inscripció a continguts: en aquest cas, sol·licitem les dades personals següents: nom, email, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitats per l'usuari en realitzar la subscripció. Dins la web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletters estan gestionats per Mailchimp. En utilitzar els serveis d'aquesta plataforma per a la realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins, has de saber que Mailchimp té els seus servidors allotjats fora de la UE, als Estats Units i està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció.

-Formulari de registre de compte: en aquest cas, sol·licitem les dades personals següents: nom, email, per gestionar l'alta de registre del compte a la meva comunitat. T'informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Wix.com (proveïdor de hosting d'APPC) dins de la UE.

  • Hi ha altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions dús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algorismes que ajuden aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.

També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari@ quan navega en aquesta web que detallem a la política de cookies.

Per gestionar les xarxes socials. L'APPC pot tenir presència a les xarxes socials. El tractament de les dades que es duguin a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de l'APPC, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions dús, polítiques de privadesa i normatives daccés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per lusuari/a de powr.io. Tractarà les seves dades amb la finalitat d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de powr.io. Així com per qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors a les xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

L'APPC, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l'usuari/ària, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es farà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES DADES


La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

 

PER QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES?


Les dades personals proporcionades es conservaran:

Mentre es mantingui la relació com a associada.

Mentre les dades estiguin en procés per part d'alguna administració de l'estat.

No se sol·licite la supressió per part de l'interessat/da.

 

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES?


Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, l'APPC, comparteix dades amb els prestadors següents sota les seves condicions de privadesa corresponents.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que preservem en aquesta web.

Les empreses següents tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per a altres fins. A més, han de tractar la informació personal de conformitat amb aquesta Política de Privadesa i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

Hosting: Wix.com.

Plataforma web: Wix.com

Email màrqueting: The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), amb domicili als Estats Units. Més informació a www.mailchimp.com The Rocket Science Group LLC (Mailchimp) tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de gestió d'email màrqueting a l'APPC.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar l'APPC a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de l'APPC (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Google Adsense: Aquesta web està associada a Google per mostrar anuncis als usuaris que accedeixen a aquesta web. En col·laborar amb google, s'utilitzen cookies per mostrar anuncis relacionats amb les vostres cerques recents i mostrar anuncis més rellevants. S'inclouen en aquest tipus de cookies serveis de tercers com AdSense, AdWords i Google Analytics, així com una sèrie de serveis de la marca DoubleClick. Quan visiteu aquesta pàgina, s'envien cookies procedents d'aquests serveis al vostre navegador. Consulta més informació sobre els tipus de cookies que utilitza Google i descobreix com Google utilitza aquestes cookies.

Podeu utilitzar la configuració d'anuncis  per administrar els anuncis de Google que se us mostren i indicar que no es mostrin anuncis basats en els vostres interessos. Encara que decidiu no rebre aquest tipus d'anuncis, podeu continuar apareixent en funció de factors com ara la vostra ubicació general derivada de l'adreça. Els serveis d'inclusió en directori seran gratuïts referenciats a la pròpia web, APPC procurarà que les fitxes i anuncis que apareixen a la Web expressin informació veraç i es mantinguin actualitzades, si bé no garanteix l'exactitud en tot moment de les dades que s'hi consignen. .

 

DADES DE NAVEGACIÓ


En navegar per l'Associació de Professionals de Pilates de Catalunya es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

Google Analytics.

Search Console.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base dusuaris en el seu conjunt.

 

ELS TEUS DRETS EN FACILITAR LES DADES PERSONALS


Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a l'Associació de Professionals de Pilates de Catalunya s'estan tractant dades personals que els concerneixin o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. L'APPC deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podreu exercitar materialment els vostres drets per correu electrònic a info@appilatesc.org

SECRET I SEGURETAT DE LES DADES


L'APPC es compromet en l'ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-les d'acord amb la finalitat d'aquestes, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar-les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (com els protocols Https que utilitzem), de conformitat amb allò establert a la normativa vigent de protecció de dades.

L'APPC no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d'Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES


Com a usuari/ària, ets l'únic/a responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a l'APPC exonerant a la pròpia associació de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris i les usuàries garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

 

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT


L'usuari/a declara haver estat informat/da de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part de l'APPC en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

 

Canvis en la política de privacitat:

L'APPC es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Correus comercials:

D'acord amb la LSSICE, l'APPC no fa pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari/a. En conseqüència, a cadascun dels formularis que hi ha a la web, l'usuari/ària té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conformement al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, l'APPC es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

                                                      Política de cookies 

L'Associació De Professionals De Pilates De Catalunya informa sobre l'ús de les cookies a la seva pàgina web: www.appilatesc.org

Què són les galetes?

Les cookies són arxius que es poden descarregar al vostre equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d'altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del vostre equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari i millorar el servei ofert.

Tipus de cookies

Segons qui sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que s'obtinguin es poden distingir dos tipus:

• Cookies pròpies:

Aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l'usuari.

• Galetes de tercers:

Aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per l'editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.

En el cas que les cookies siguin instal·lades des d'un equip o domini gestionat pel mateix editor però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com a cookies pròpies.

Hi ha també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador del client, podent tractar-se de:

• Galetes de sessió:

Dissenyades per demanar i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l'usuari en una sola ocasió (per exemple, una llista de productes adquirits).

• Galetes persistents:

Les dades segueixen emmagatzemades al terminal i poden ser accedides i tractades durant un període definit pel responsable de la galeta, i que pot anar d'uns minuts a diversos anys.

Finalment, hi ha una altra classificació amb sis tipus de cookies segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes:

• Galetes tècniques:

Aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, fer el procés de compra d'una comanda, fer la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

• Galetes de personalització:

Permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d'una sèrie de criteris al terminal de l'usuari com ara serien l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d'on accedeix al servei, etc.

• Galetes d'anàlisi:

Permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web a què estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris d'aquests llocs, aplicacions i plataformes, per introduir millores a funció de lanàlisi de les dades dús que fan els usuaris del servei.

• Galetes publicitàries:

Permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris.

• Galetes de publicitat comportamental:

Emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació, cosa que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

Galetes de xarxes socials externes:

S'utilitzen perquè els visitants puguin interactuar amb el contingut de diferents plataformes socials (facebook, youtube, twitter, linkedIn, etc.) i que es generin únicament per als usuaris de les xarxes socials esmentades. Les condicions d'utilització d'aquestes cookies i la informació recopilada es regula per la política de privadesa de la plataforma social corresponent.

Desactivació i eliminació de cookies

Teniu l'opció de permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre equip. En desactivar galetes, alguns dels serveis disponibles podrien deixar d'estar operatius. La manera de deshabilitar les galetes és diferent per a cada navegador, però normalment es pot fer des del menú Eines o Opcions. També podeu consultar el menú d'Ajuda del navegador on podeu trobar instruccions. L'usuari podrà en qualsevol moment triar quines galetes vol que funcionin en aquest lloc web.

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador:

• Microsoft Internet Explorer o Microsoft Edge:

http://windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/Block-or-allow-cookies

• Mozilla Firefox:

http://support.mozilla.org/es/kb/impedir-que-los-sitios-web-guarden-sus-preferencia

• Chrome:

https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=ca

• Safari:

http://safari.helpmax.net/ca/privacitat-i-seguretat/como-gestionar-les-cookies/

• Opera:

http://help.opera.com/Linux/10.60/ca-ES/cookies.html

A més, també podeu gestionar el magatzem de cookies al vostre navegador a través d'eines com les següents

• Ghostery:

www.ghostery.com/

• Your Online Choices:

www.youronlinechoices.com/es/

Document revisat el 27/01/2022

bottom of page