top of page
Clase de yoga

Fes-te sòci/a

Si et dediques al Pilates associa't!

AVANTATGES I BENEFICIS
 

Si t’associes a més de contribuir al reconeixement del Pilates, passaràs a formar part d’una gran comunitat de professionals del mètode i seràs sòci/a de la futura Federació Nacional de Pilates. Podràs gaudir de beneficis i descomptes en formacions i workshops a diferents escoles del territori català. 

 

A mida que l’associació segueixi creixent ampliarem el ventall d’avantatges i beneficis per a tots i totes els/les associats/des. És voluntat de l’APPC establir una xarxa professional, crear una borsa de treball, ampliar els descomptes en formació, entrenaments professionals i botigues especialitzades en el sector.  

 

El número d’associats és molt important com a indicador, de cara a les principals institucions per a poder fer front a les peticions i canvis que s’han de produir a través d’aquestes. Per tant, quants més siguem més força tindrem! Associa’t!QUI POT ASSOCIAR-SE? 

Qualsevol professional del pilates que desitgi associar-se per a participar activament en la defensa, desenvolupament i visibilitat de la nostra professió i que disposi, com a mínim, d’un dels següents requisits: 

 

-Estar certificat/da per una escola de Pilates, o demostrar 300 hores de formació en el mètode.

-Presentació d’una acreditació que avali la participació de forma professional, per compte propi o aliè en el món del Pilates (contractes, nòmines, vida laboral, etc.) d’ almenys 500 hores treballades.

 

Els requisits esmentats més amunt es demostraran enviant una còpia a la següent adreça de correu electrònic: info@appilatesc.org    


 

QUOTA

 

S'entén que els socis i les sòcies són afins als objectius de l’associació i que estan alineats amb els seus propis interessos i desitgen aportar els seus propis recursos per a la consecució d’aquestes finalitats. Per això l’associació ha establert una cuota de 50€ semestrals. Un cop s’hagin comprovat els requisits per formar part de l’APPC,  ens posarem en contacte amb tu per indicar-te com procedir al pagament de la cuota. 


 

INSCRIPCIÓ  

 

Si us plau, emplena el següent formulari d'inscripció si desitges associar-te a l’APPC: 


Gracies per inscriure't!

bottom of page